Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS

Aku sbgai pompuan yg xtau psal moto,aku nampak sume lebih kurang sama je,haha. Tapi dlm byk2 rxz yg di tunjuk rxz 5 speed cantik pada mata ku sbb nampak old skool n comel je. Mmg coverset rxz 5 speed menjd idaman semua rider rxz. Beza ketara cuma stripe, ekzos dan windshield fairing. Dalam gambar bro jelaskan untuk 5Speed,sebenarnya ke gambar dari stripe 6Speed 1st model. Sape taw perbezaan gearbox rxz 5speed dgn rxz 6speed selain bilangan gear.

Mksd sy, gigi gear top speed rxz 5speed dgn gigi gear rxz 6speed. Ad beza ke? Baru ja bli rxz energy.

rxz boss merah

Rxz fist model 5 speed colour putih stripe biru untuk dijual, brg jarang naik dan masih full original factory set. Kod kelantan Berminat blh call Salam smue. Post a Comment. Rekabentuk sama seperti Boss dan Millenium tetapi perbezaan warna terdapat pada kiri dan kana motosikal. Sukar utk menjelaskan perbezaannya. Tetapi gambar dibawah boleh memberikan keterangan yang jelas.

Perbezaannya hanyalah pada fairing sahaja. Kurang pasti dimana asalnya tetapi telah menjadi kegilaan para pencinta RXZ Boss. Set ori nya dijual dengan harga mencecah RM full set siap tank dan sticker. Sama harga dengan 4biji sportrim kereta saya. Pada pendapat saya,catalyzer mempunyai ketahanan enjin yang paling baik dalam keadaan standard tanpa mengubah mainjet.

Ini kerana carburator catalyzer mempunyai 2 rongga minyak yang berfungsi membekalkan minyak secukupnya pada kelajuan yang tinggi dan penjimatan minyak pada kelajuan rendah. Labels: mat rempitmotor. Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Poker Urutan kombinasi kad terkuat hingga terlembek!!! Geng 3 line wujud tahun bila boh???Item :: Price :: Locations.

Tank Yamaha Rxz VRC : Bengkel Banjir

Speedometer cable ori :: RM7 :: Kamunting,Taiping. Throttle cable ori :: RM Kunci satu set: ignition, tangki, bateri, pelana : RM65 made in taiwan. O kawasaki 7 batang rm Aq nk pump disk RXZ Aq nk crik set catal limited, cpew2x nk tolak, Call aq, best price, best item, aq ecp,hafiz. Mencari set rxz boch merah energy Sesiapa yg hndk mnjual blok yamaha RXZ catalyzer original punya Your post is written very nicely. Keep sharing your ideas with thanks.

RETRO MALAYSIAN RIDERS

Wednesday, February 25, spare part RXZ. Anonymous April 16, at AM. Anonymous April 19, at AM.

rxz boss merah

Unknown September 22, at PM. Anonymous September 26, at PM. Anonymous December 24, at PM. Mey May 14, at PM. Anonymous July 13, at PM. Anonymous August 10, at AM. Anonymous September 5, at PM. Anonymous September 18, at PM. Anonymous October 23, at PM. Anonymous January 21, at PM. Anonymous January 31, at AM. Anonymous February 6, at AM. Anonymous March 7, at AM. Mustknowmasnur March 23, at AM. Anonymous April 1, at PM. Anonymous May 26, at AM. Anonymous July 5, at PM. Anonymous October 20, at AM.

Anonymous November 25, at PM. Anonymous January 1, at PM. Anonymous January 28, at AM. Anonymous May 2, at PM. Anonymous March 7, at PM. Luqman as Sanady June 13, at AM. Unknown September 1, at AM.Cheerleader fucked in the woods - Erin Electra.

I ate the woman of the horn in the middle of the bush - www. Lick Boss to keep your Job. Skandal Bos Mesum Dengan Karyawannya. Bos Bejat Ngentot Karyawan Sangek. Daddy and stepdaughter fucks in the forest while mommy does not see. Seketaris Montok Dikentot Bos. Indonesia Model Seksi Nyepong Bos.

Public sex. Tiny teen fucks in the park with stranger. Nympho teen in the woods fucked by woodcutter - Erin Electra.

YAMAHA RXZ 135 MILLENIUM

Di paksa untuk puaskan nafsu majikannya. You been a bad snake 2. Haydee was a bad girl.

Kenapa Yamaha RX-Z masih mempunyai ramai peminat?

Remove ads Ads by TrafficFactory. Related searches real secretary vintage forced bas bob boss con pay boos bass real homemade off gangbang mia kalika boob real hom cum see real gloryhole milf boss and all bus lady boss job bea russian boss boss secretary sex with boss big bos xxx boss fuck my wife boss and secretary wam More Cheerleader fucked in the woods - Erin Electra 25 min Erin Electra - 1.

Lick Boss to keep your Job 9 min Weisslisa - Daddy and stepdaughter fucks in the forest while mommy does not see 12 min Mira Lime - 4M Views. Tiny teen fucks in the park with stranger 10 min Mira Lime - Nympho teen in the woods fucked by woodcutter - Erin Electra 12 min Erin Electra - Di paksa untuk puaskan nafsu majikannya 12 min Gisel Xu Waletqq - 1.

You been a bad snake 2 12 sec Furry Great Troubles - Views. Haydee was a bad girl 10 sec Furry Great Troubles - 9.Best blog ko ni, dik. RXZ memang legend, tapi dah tua2 ni, saya bawak Suzuki Smash ajer. Dah 9 tahun pakai, sebab nak hantar anak pergi sekolah. Praktikal ada bakul! Saya juga tertanya- tanya kenapa RXZ masih boleh bertahan sampai ke hari ini sedangkan model yang seangkatan dengannya iaitu Honda Rider telah pupus.

Pada masa tu saya di tingkatan 3. Ramai guru- guru muda di sekokah saya pada masa itu memiliki model tersebut Ada sesiapa yang boleh berikan info ttg keseronokan menunggang RXZ. Bolah share pengalaman kerana saya bercadang nk membelinya utk simpanan saya sebelum penjualan model motor 2 lejang dilarang penjualan sepenuhnya Mybe yg rmai trtnye np ramai yg msih gmarkan rxz. Semasa bru keluar honda rider.

Rindu rxz. As-salam Saya ada pengalaman menunggang moto RXZ ni selama 4 tahun sebelum menjualnya kerana dah jarang guna sebab dah pakai kereta dan berkeluarga. Cuma kalau nak guna untuk jalan jauh kalau boleh bancuh sikit 2T dalam fuel tank untuk support pam 2T takut-takut problem pam 2T tu dan jem panas.

Kalau nasib tak baik boleh jem rod dan kena overhaul. Motosikal 2 stroke 2T kena jaga betul-betul jangan ikut sedap rembat je tak ingat 2T dah kering plak Assalamualaikum Bro saya nak tanya sikit bacuh 2t dlm fuel tank banyak mana dan ap lagi perlu buat kalau nak jalan jauh emmm kalau boleh la share la sikit resepi rxz sbb saya baru je pakai nk buat motor pun tak tahu heheh.

Kalau tak keberatan boleh tak nak no fone ataupun contact saya nama saya abey. Tapi, masalahnyer 2T tuu aku taktau sangat nak isi banyak mana. Jeles pulak aku tengok member2 aku semua naek zr dengan rxz. Semua 2 stroke pulak tuu, biasa laa kan. Semua dah keja, semua duk berdikarisemua duk rumah yang berasingan dengan ibu bapa.

Tapi aku masih belajar lagi. Tahun nie jaa tahun last aku menjejak kaki di sekolah. Lepas SPM, aku ingat nak cari rxz buat pakai p keja. Mana taw kan? Kot2 aku kena pindah ikot abg aku kerkakak aku ke? Kena pulak cari keja tempat jauh. Tapi, apa2 Hal. Aku tetap minat RXZ nie Perghhh pakai rxz mmg best la Boley g fly ngan memberGambar di Pantai Merdeka lepak bersama kawan Di Cameron Highland Lepak tp pantai.

Motosikal ni memang sama dengan motosikal RXZ Di Taiwan motosikal RZR ni sangat popular kat sana Berkenaan cc masih sama lagi cc. RXZ: - kepala dan fering body berasingan - shock belakang standert tapi kalau RZR: - pakai fering lengkap. Perbezaan ketara RXZ Catalyzer adalah cover set. RXZ catalyzer direka seolah-olah ikan jerung dan kelihatan garang sesuai dengan prestasi enjinnya.

Rekabentuk sama seperti Boss dan Millenium tetapi perbezaan warna terdapat pada kiri dan kana motosikal. Sukar utk menjelaskan perbezaannya. RXZ millenium menggunakan cover set 2 warna perbezaan warna set depan dan belakang manakala RXZ boss direka dengan 1 warna depan sampai belakang.

Perbezaannya hanyalah pada fairing sahaja. RXZ 5 speed, 6 speed, catalyzer. Pertanyaan yang diajukan. TQ Jawapan kami Jika kita mengikuti sejarah pengeluaran motosikal Yamaha sekitar tahun-tahun 80an dulu, Yamaha RX-Z cc pernah merajai jalan raya suatu ketika dahulu dan nampaknya Yamaha RX-Z masih lagi mendapat perhatian peminat-peminat motosikal tempatan.

Itulah kelebihan motosikal keluaran Yamaha yang sukar digugat oleh pesaingnya. Apa — apapun, tak silap saya setiap tahun pasti akan ada penambahbaikan pada model ni.

rxz boss merah

Tapi rxz 5speed ni kelebihanye top speed sedap pasal enjin die lebih sedap berbanding dgn 6 speed. Itu membuktikan bahawasanya model ini tak lapuk dek zaman.

Beberapa tahun kemudian, enjinnya telah dinaik taraf dengan pemasangan transmisi 6 kelajuan, bersama-sama papan pemuka dan suis hendal baru, di samping cakera brek hadapan berlubang.

Tapi sekarang ramai budak dah convert ke 6 speed or catalyzer pasal nak nampak motor tu baru dan nampak moden. Newer Posts Home. Subscribe to: Posts Atom.Best blog ko ni, dik. RXZ memang legend, tapi dah tua2 ni, saya bawak Suzuki Smash ajer.

Dah 9 tahun pakai, sebab nak hantar anak pergi sekolah. Praktikal ada bakul! Saya juga tertanya- tanya kenapa RXZ masih boleh bertahan sampai ke hari ini sedangkan model yang seangkatan dengannya iaitu Honda Rider telah pupus. Pada masa tu saya di tingkatan 3. Ramai guru- guru muda di sekokah saya pada masa itu memiliki model tersebut Ada sesiapa yang boleh berikan info ttg keseronokan menunggang RXZ.

Bolah share pengalaman kerana saya bercadang nk membelinya utk simpanan saya sebelum penjualan model motor 2 lejang dilarang penjualan sepenuhnya Mybe yg rmai trtnye np ramai yg msih gmarkan rxz.

Semasa bru keluar honda rider. Rindu rxz. As-salam Saya ada pengalaman menunggang moto RXZ ni selama 4 tahun sebelum menjualnya kerana dah jarang guna sebab dah pakai kereta dan berkeluarga. Cuma kalau nak guna untuk jalan jauh kalau boleh bancuh sikit 2T dalam fuel tank untuk support pam 2T takut-takut problem pam 2T tu dan jem panas.

Kalau nasib tak baik boleh jem rod dan kena overhaul. Motosikal 2 stroke 2T kena jaga betul-betul jangan ikut sedap rembat je tak ingat 2T dah kering plak Assalamualaikum Bro saya nak tanya sikit bacuh 2t dlm fuel tank banyak mana dan ap lagi perlu buat kalau nak jalan jauh emmm kalau boleh la share la sikit resepi rxz sbb saya baru je pakai nk buat motor pun tak tahu heheh.

Kalau tak keberatan boleh tak nak no fone ataupun contact saya nama saya abey. Tapi, masalahnyer 2T tuu aku taktau sangat nak isi banyak mana. Jeles pulak aku tengok member2 aku semua naek zr dengan rxz. Semua 2 stroke pulak tuu, biasa laa kan.

Semua dah keja, semua duk berdikarisemua duk rumah yang berasingan dengan ibu bapa. Tapi aku masih belajar lagi. Tahun nie jaa tahun last aku menjejak kaki di sekolah. Lepas SPM, aku ingat nak cari rxz buat pakai p keja. Mana taw kan? Kot2 aku kena pindah ikot abg aku kerkakak aku ke? Kena pulak cari keja tempat jauh. Tapi, apa2 Hal. Aku tetap minat RXZ nie Perghhh pakai rxz mmg best la Boley g fly ngan member Sy dh 2 kali jual rxz,tp tetap mencari lg selepas tu.

Dulu aku dah ada rxz bosch tapi aku jual sebab nak sambung belajartime belaja tu dalam tahun tengok rxz catalyzer hrga mampu milik. Xpasti la. RXZ memang terbaik. Dah 20 tahun rxz aku masih menjalar dia atas jalan raya. Nak slow boleh. Walaupun dah ada anak, aku tetap angkut anak2 aku guna moto tu. Rxz mmg best bro, bkan apaq bru je pkai rxz ni bru thun lpas mmg syok ar.Yukari mets her boss after work in red and black lingerie for a hard fuck. Latina babysitter spunked.

Horny secretary fucked on her desk in lingerie. Sensual Jane Dirty Secretary. Work My Pussy Out 9. Kinky office babe works hard for her promotion. Veronica gets her panties pulled down and hot anal at the office. Who is she? Coworker tricked into cheating with his busty wife. Busty milf lawyer blackmailed and fucked really hard. Dirty Secretary enjoys eating her boss wifes. Blonde Secretary Pleases Her Boss. Italian Boss forces secretary.

Sexy figure govt nurse with senior doctor after duty. Horny secretary Maddy OReilly gets tight pussy fuck by her boss. Racked blonde boss Diamond Foxx. Remove ads Ads by TrafficFactory. Prev Yukari mets her boss after work in red and black lingerie for a hard fuck 5 min Jav HD - 3. Latina babysitter spunked 8 min Mariap26 - k Views. Horny secretary fucked on her desk in lingerie 13 min Lingerie Videos - 1.

Sensual Jane Dirty Secretary 23 min Payne - 3. Work My Pussy Out 9 6 min Manursingures - Kinky office babe works hard for her promotion 28 min Uploadyourporn - 1. Veronica gets her panties pulled down and hot anal at the office 5 min Rentdisdread - 5. Coworker tricked into cheating with his busty wife 6 min Lookatmyas5 - 1. Busty milf lawyer blackmailed and fucked really hard 6 min Badassvideo - Dirty Secretary enjoys eating her boss wifes 5 min Xfreah - Tk 8 min Indianclip - Hardcore Flix 26 min Crack07 - Italian Boss forces secretary 39 min Lokatzis - 4.

Sexy figure govt nurse with senior doctor after duty 2 min Xxsahilxx - 4. Horny secretary Maddy OReilly gets tight pussy fuck by her boss 6 min Caro69xxx - Racked blonde boss Diamond Foxx 8 min Hooterboss -